Bezoek Sinterklaas en pieten!

Vrijdag 2 december hebben Sinterklaas en 2 pieten van CLB een bezoek gebracht aan een locatie van ’s Heeren Loo in Bedum. Na een lange rit van bijna 3 uur kwamen we aan in het altijd gezellige Bedum.

De grimeurs stonden al klaar om ons van de juiste schmink te voorzien. Om 20.30 uur was het tijd om de cliënten van ’s Heeren Loo te verrassen met ons bezoek! Blijde gezichten, gezellige liedjes, mooie tekeningen en vele foto’s werden gemaakt bij het ontvangst. Een warm welkom in Bedum.

De cliënten konden door middel van diverse spelletjes een hulppieten certificaat behalen. Maar ook de klungelpiet moest zijn diploma opnieuw behalen. Na een val van het dak was hij erg angstig geworden en durfde hij de daken niet meer op. Door verschillende activiteiten kon zijn zelfvertrouwen weer worden opgeschroefd. De cliënten konden pepernoot sjoelen, tekeningen maken, pakjes in de schoorsteen gooien, lopen over een dak en chocomelk drinken. Daarnaast wilden vele cliënten hun zelfgemaakte tekening aan Sinterklaas geven en met de pieten op de foto. De certificaten werden door Sinterklaas ondertekend en tevens kreeg iedereen een heerlijke chocoladeletter mee naar huis. Al met al was het erg gezellig en zeer geslaagd!

Nadat iedereen was uitgezwaaid en de kleding weer was ingepakt, waren de Sint en zijn pieten weer klaar om richting het zuiden te gaan.

contact