Blinkert Amsterdam

Dit jaar zijn we met onze gasten van verpleeg- en verzorgingstehuis De Blinkert in Baarn richting Amsterdam vertrokken. Na een prettige ontvangst bij de Blinkert waar de gasten en de tafelaars kennis met elkaar maakte zijn we met eigen vervoer naar P+R terrein Zeeburg in Amsterdam afgereisd.

Voor een aantal gasten was de autoreis al een hele belevenis en moest er onderweg een sanitaire stop worden gemaakt. Ondanks de weekendafsluiting van de A1 was iedereen volgens plan op he P+R terrein. Vanaf daar is de groep van meer dan 30 personen in de tram gestapt richting het bruisende centrum Amsterdam.

Rederij van der Plas stond iedereen op te wachten voor een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De gasten konden genieten van de Amsterdamse bedrijvigheid, grachtenpanden en  monumenten waar we langs hebben gevaren. De Ronde Tafel had de lunch van sponsor De Boni meegenomen uit Soest en die werd op de boot genuttigd. Na het aanmeren hebben we een drankje in een cafe gedronken en zijn we via de Oudezijds Voorburgwal terug naar het station gelopen.

Moe van alle indrukken maar meer dan voldaan hebben we toen onze gasten teruggebracht naar huis, waar we zeer hartelijk werden bedankt voor deze bijzondere dag!

Namens de Ronde Tafel Baarn – Soest wil ik CLB foundation heel hartelijk danken voor de bijdrage aan deze dag. Zowel de leden van de Ronde Tafel, maar zeker ook de bewoners en begeleiders van de Blinkert hebben genoten!

contact