De Blinkert gaat naar het leger in 2015

Op zaterdag 16 maart 2015 beleefden de bewoners van verpleeghuis de Blinkert weer hun jaarlijkse uitje met de heren van Ronde Tafel 33 Baarn-Soest. Rond het middaguur werd begonnen met een heerlijke lunch in het verpleeghuis, onder andere voorzien van de inmiddels traditionele kroketten. Met hulp van het Rode Kruis werd vervolgens afgereisd naar Soesterberg, alwaar het nieuwe Nationaal Militair Museum werd bezocht.

Hier werd een rondleiding gevolgd en werd genoten van alle verzamelde militaire geschiedenis. De vele vliegtuigen maakten indruk, evenals de rupsvoertuigen en tanks. Een van de bewoners vertelde vroeger werkzaam geweest te zijn in de luchtvaarttechniek, hij kon mooie verhalen vertellen en genoot volop.

Na koffie met een traktatie kon nog vrijelijk worden rondgelopen, waarna aan het eind van de middag de terugreis werd aangevangen. Rond 16.30 was men weer in Baarn, waar nog een alcoholvrije borrel ter afsluiting plaatsvond.

Al met al was het weer een onvergetelijke dag voor bewoners en tafelaars.

Namens bewoners en RT 33 Baarn-Soest danken we de CLB Foundation heel hartelijk voor de bijdrage aan deze prachtige dag!

contact