De Schuilplaats 2014

Hallo,

Wij zijn Guido en Johan wij zijn samen al zo'n 12 jaar werkzaam in een Jongeren centrum genaamd "De Schuilplaats"Deze zit gevestigd in Engelen (een dorpje bij s'-Hertogenbosch). Wij zijn heel klein begonnen bij mijn ouders thuis in de schuur, al snel liep dit uit de hand omdat er steeds mee jongeren kwamen en het elke avond druk was tot laat. Dit was natuurlijk niet handig en ook niet fijn voor de buurt.

In 2002 zijn we begonnen in een zaal van het dorpshuis in engelen. Hieruit bleek dat er genoeg animo voor was en al snel zijn we op zoek gegaan naar een eigen ruimte.

Daar hebben we bijna 8 jaar gezeten. Uiteindelijk toch te klein en hebben sinds 2011 zitten we alweer in een nieuw pandIn dit pand zitten nog meer organisaties gevestigd zoals Voetbal vereniging, Kinderdagverblijf, VSO/BSO en een school.Omdat wij werkzaam zijn bij CLB en goed technisch zijn, hebben wij het terrein bewaking als jongerencentrum op ons genomen.

Hier hebben wij camera's van mobitix geplaatst op wandbeugels. De configuratie zoals "motion detectie" hebben we zelf ingericht dat er ook een goede bewaking is.

Wij zijn heel blij dat de CLB Foundation hierin zijn bijdrage heeft kunnen leveren. 

Met vriendelijke groet, 
CLB Integrated Solutions B.V.

Johan Cornelissen
Technisch Voorbereider

contact