Frans Bauer op bezoek bij 's Heeren Loo!Afgelopen 7 september was een onvergetelijke dag voor vele bewoners van ’s Heeren Loo. Op deze dag vond namelijk het jaarlijkse zomerfeest in Ermelo plaats en ditmaal met een gouden randje ter ere van het 125-jarig bestaan van de zorginstelling. De bewoners van ’s Heeren Loo hebben genoten van een zomerse dag vol festiviteiten op de locatie in Ermelo. Als verrassing vond er een spetterend optreden plaats van niemand minder dan Frans Bauer! De bekende volkszanger heeft er één groot feest gemaakt. Het optreden werd gesponsord door de CLB Foundation. Een mooier cadeau hadden de bewoners zich niet kunnen wensen. Tevens waren er 4 vrijwilligers vanuit CLB aanwezig om de organisatie te ondersteunen met diverse hand- en spandiensten. Zo hebben zij hamburgers gebakken en smoothies uitgedeeld. Op deze manier hebben zij hun steentje kunnen bijdragen aan een waardevolle dag voor vele cliënten van ’s Heeren Loo.

Een bijzondere mijlpaal
De instelling voor verstandelijk gehandicapten viert het hele jaar het 125-jarig bestaan middels verschillende activiteiten. Het zomerfeest in Ermelo was hiervan een onderdeel. Naast het optreden van Frans Bauer waren er ook andere artiesten aanwezig. De showband van ’s Heeren Loo Ermelo; Doe Maar, verzorgde de traditionele opening. Rickstar en Nesra van de eigen ’s Heeren Loo Omroep VED en ook de volkszanger Egbert Dijkhuis uit Ermelo gaven een feestelijk optreden. Naast de muzikale omlijsting waren er diverse oudhollandse spelletjes, konden de bewoners in een legertruck rijden en was er uiteraard ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Meet & Greet
Met de komst van Frans Bauer ging, figuurlijk, het dak eraf! Frans nodigde iedereen uit om samen op het podium te dansen. En toen hij later het publiek in liep, waren vele bewoners in de gelegenheid om hem een knuffel te geven of op de foto te gaan. Zo zorgde hij ervoor dat het voor velen een dag was om nooit te vergeten! Bovendien mochten een paar gelukkige bewoners na afloop van het optreden hem ontmoeten en een aantal vragen stellen. Sonja vroeg Frans hoe hij het vindt om voor mensen met een verstandelijke beperking op te treden. Frans antwoordde: “Voor mij zijn er geen mensen met een beperking. Ik vind het schitterend om voor iedereen op te treden, wie je ook bent. Vandaag, bij ’s Heeren Loo, was het ook weer fantastisch!”.

 

contact