Hoornse Vaart 10-9-2011

Op zaterdagochtend kwamen we allemaal bijna gelijk aan, toen ook Gemiva met de kinderen aan kwam kon het feest beginnen!
Even elkaar voorstellen, toen begon de lol al. Een van de begeleiders van Gemiva had een verkeerd naamplaatje omdat hij was ingevallen. De jongens vonden het vermakelijk om hem bij de naam van zijn vrouwelijke collega te noemen.

Terwijl we z'n allen op weg naar het touwenpark liepen, kwamen de eerste praatjes al. "Ik ga gelijk naar het hoogste niveau", "Ik doe dit met twee vingers in mijn neus", maar gelukkig zaten er ook een paar tussen die hun eigen grenzen kenden.

Alex moest de kaartjes ophalen bij het zwembad, dus ging de rest even in het zonnetje zitten en alvast spelen op de kleine klimrekken. William voelde zich weer net 12 en klom als een gekko alle klimrekken door.
Uiteindelijk kwam Alex sprintend naar ons toe met de kaartjes, we konden beginnen met klimmen!
Iedereen begon op niveau 1 om er een beetje in te komen, een leuke opwarmer, maar het echte werk moest nog beginnen, niveau 2 en 3 werden aangedaan en dat was toch wel een stukje spannender... Op het laatst gingen de meeste ook nog eventjes tokkelen en toen was het al weer tijd voor de lunch.
Een heerlijke happy-meal maakte de ochtend helemaal af.

Toen gingen we met z'n allen het zwembad in, het was zelfs zulk lekker weer, dat we buiten konden dobberen. De kinderen vermaakten zich kostelijk, dus konden wij ons ook vermaken.

Buiten was een leuke glijbaan waar we met z'n allen tegelijk van af konden gaan.

Binnen konden we genieten van het golfslagbad en de grote glijbaan, op deze glijbaan mochten we helaas niet tegelijk. Ook waren er nog leuke emmers waar we onder konden zitten.

Na afloop gingen we nog gezellig wat drinken in de kantine, Robbert wilde hier nog een lekker snoepje bij, maar kreeg die niet.

Een mooie, gezellig dag, bedankt Gemiva en de andere heren van CLB!

 

Met vriendelijke groet,

Michael van der Horst
Applicatie Ontwikkelaar

contact