Muzikale middag met Schuilenburg

Het is zaterdag 15 november 2014 13:00 uur. De eerste voorbereidingen voor een speciale muzikale middag in het Hoftheater voor bewoners en vrijwilligers van woongroep Schuilenburg uit Raalte zijn begonnen. Het regent op dit moment hevig en even wordt gevreesd dat dit roet in het eten zou gooien.

Ik ben gevraagd de regie voor deze middag over te nemen van Veronica Berghuys die vandaag verhinderd is. Het programma voor deze middag was perfect voorbereid in samenwerking met locatie manager Anja te Boekhorst en behoefde slechts volgens het programmaschema uitgevoerd te worden. Hierin word ik bijgestaan door CLB vrijwilligers Niels met dochter Laura, Harald en Cor met vriendin.

13:30 uur: Roy Schulten is al druk aan het inzingen en de eerste muzikanten van “tismawajewendband” komen, al geheel gekleed in uniform vrolijk, grotendeels per fiets, naar het Hoftheater om zich te installeren bij de ingang.

13:45 uur: de stoet met bewoners met familie gaat lopend naar het Hoftheater. Gelukkig is het opgehouden met regenen. Buiten worden allen muzikaal ontvangen door de “tismawajewendband” en worden we als het ware muzikaal naar binnen geblazen.

Nadat allen in de zaal geïnstalleerd zijn, kan het feest beginnen. Na de opkomst van de Prins, Roy Schulten en Stoppelducks, houdt Niels de Bruin, algemeen directeur CLB, een korte toespraak en daarmee wordt dan officieel de feestmiddag ingeluid. En een feest werd het. Bijna iedere bewoner van woongroep Schuilenburg met familie was aanwezig. Er wordt enthousiast meegeklapt, gezwaaid en zelfs meegezongen.
De jarigen in de zaal zijn vandaag nog niet jarig, want de hele muziekband met gevolg hebben deze personen persoonlijk in zaal gefeliciteerd. Dat was een hilarisch schouwspel.

De muzikale invulling deze middag bestond uit tismawajewendband, Roy Schulten, de Stoppelducks en de dansgroep Dans Krielen.
Tussendoor is er nog even aandacht besteed aan het afscheid van Susan Rijks, ondersteund door de grappen en grollen van de muziekband.

Voor de bewoners van Schuilenburg, familie, verpleging en vrijwilligers is er na afloop koffie en thee met speculaaskoek in Gasterij Schuilenburg. Bewoners en familie hebben ons hartelijk bedankt voor deze mooie vrolijke middag.

Kortom, een zeer geslaagde middag voor de bewoners van Woongroep Schuilenburg.

Joop Moed
Account Manager Rayon Noord

contact