Sociaal Carnaval 2015

Op zondag 1 februari barste de grote feesttent op de Brink in Castricum bijna uit zijn voegen. Zo vol was het.

Al vanaf 10.00 uur kwamen de eerste gasten binnen en vanaf 10.30 uur barste het carnavalsfeest in alle hevigheid los onder de klanken van De Wico’s. De diverse busjes met gasten bleven aan- en af rijden. De een was nog beter en leuker verkleed dan de ander.

Na het welkomstwoord van de voorzitter van de Stichting Sociaal Castricum P.Q. van Daalen barstte het feest los met een optreden van de drumband Reigersdaal.

De lunch was ook dit jaar goed verzorgd. Na het eten was het tijd voor een grote polonaise onder de klanken van de blaaskapel De Bloaspiepers uit Rotterdam. Onder hun klanken kon niemand meer op haar of zijn stoel blijven zitten en deinde de massa door de hele tent.

Het grote wachten deze middag was op de presentatie van Henny Huisman met zijn befaamde Playback Show. Toen Henny kwam barstte er een oorverdovend gejuich los en waren de deelnemers niet meer te houden. Carlos Tallon won de Playbackshow en kreeg een daverende ovatie. De immense populariteit van Henny Huisman bleek wel uit het feit dat hij voor iedereen aandacht en een woordje had.

Langzaamaan naderde de finale met een slotpolonaise van de Bloaspiepers. Niets was hen teveel. Om op te vallen gingen ze zelfs op de tafels staan, wat de feestvreugde verhoogde.

Ook waren er nog optredens van Bernard Karsten, Perry Zuidam en Barry die weer de juiste snaar wisten te raken, waarna de Wico’s de laatste deuntjes mochten spelen.

Moe maar voldaan vertrokken rond 16.00 uur de gasten weer huiswaarts met de groet van “Bedankt voor alles en tot volgend jaar”.

Het was weer een geweldige dag,

Michael van der Horst
Software Ontwikkelaar

Vrijwilligers Sociaal Castricum 2015
Vrijwilligers Sociaal Castricum 2015

contact