Uitje met Maashopper in Venlo

Uitje met maashopper en daarna een barbecue met enkele bewoners en familieleden van D'n Horstgraaf  (Eik/Notenboom) te Venlo op 3 september 2013.

Dinsdag 3 september 2013 zijn Cor Hofstra en ik naar Venlo gereden om 14 bewoners van locatie D'n Horstgraaf te Venlo met begeleiders eenonvergetelijke dag te bezorgen.

We hadden er allemaal veel zin in. Het weer zat mee en de sfeer was opperbest. Na kennismaking zijn we met zijn allen naar de boot, de Maashopper, in Arcen vertrokken om te genieten van een High-Tea en rondvaart over de Maas.

Onze gasten vermaakten zich uitstekend. Er was ook voor live muziek gezorgd en samen met deze begeleidende accordeonist werd uit volle borst meegezongen en ook nog gedanst.De High-Tea smaakte uitstekend.

Na deze vaartocht werd de terugreis aanvaard naar de locatie, alwaar  met een barbecue deze feestdag afgesloten zou worden.Familieleden van de bewoners hadden zich daar ook verzameld om de feestvreugde nog meer te verhogen.

Aangezien Cor en Ik nog een thuisrit voor de boeg hadden, hebben wij vroeg in de avond afscheid genomen. Wij zagen iedereen genieten van deze feestdag.
Daar doen wij het voor.

Veronica Berghuys

contact