Kookworkshop met Prisma

Onlangs hebben onze collega's Timothea en Mitchel de handen uit de mouwen gestoken met een heuse kookworkshop! Samen met een aantal cliënten van Prisma hebben zij hun kookkunsten laten zien. Lees hieronder het verslag van begeleiders Lisa en Mirjam van Prisma:

"Na enige voorbereiding en voorpret bij de bewoners was het dinsdag 24 oktober zo ver! Om 17.00 uur werden wij verwacht bij Pat's Kitchen in Waalwijk. Hier hebben wij kennis gemaakt met de medewerkers van CLB, Timothea en Mitchel, en daarna hebben we gezellig wat gedronken aan de bar.

Hierna zijn we in 3 groepjes verdeeld, iedere groep heeft een gerecht gemaakt.

Wat was het gezellig om in kleine groepjes met de bewoners te werken, en wat genoten de bewoners (en wij) van de extra aandacht! Als snel bleek dat het allemaal chef koks waren. Timothea, en Mitchel zijn apart van elkaar in een groepje aangesloten, en dit klikte dan ook direct met de bewoners.

Ondanks dat de bewoners, en wij zelf, in het dagelijks leven niet alles lusten, zijn alle borden netjes en vol smaak leeg gegeten. De bewoners hebben geleerd om te koken met ingrediënten die thuis niet of nooit voorbij komen, en hebben de grootste plannen om het zelf ook nog een keer te maken! We hebben via Timothea en Mitchel de recepten nog mogen ontvangen en hier waren de bewoners erg blij mee.

Als afsluiting nog een kop koffie of thee gedronken. En er zijn veelvuldig fotos van en met Timothea en Mitchel gemaakt, want dat hoort er natuurlijk ook bij :-)

Via deze weg willen we jullie dan ook ontzettend bedanken voor deze geweldige avond! Het was top!"

Groetjes,

Lisa en Mirjam

 

contact