Sportdag Severinus

Dinsdag 11 juli was weer de jaarlijkse sportdag bij Stichting Severinus. Dit jaar waren Margreet, Rob, Stefan en Arnold vanuit de CLB Foundation aanwezig om de organisatie ondersteuning te bieden.

“ ’s morgen werden we ontvangen door Erik van de Velden. Onder het genot van een bakkie koffie werd uitleg gegeven over de planning en de spellen. Tevens kregen we te horen bij welke spellen we ingedeeld stonden. Stefan (de sportiefste van het stel) bij de Hindernisbaan, Margreet (altijd de makkelijkste spellen) bij het Wankelplateau, Rob (altijd blijven drijven) bij het tobbedansen en Arnold (met het hoogst haalbare 12e elftal) bij het penalty schieten. 

Gelukkig waren we met onze bescheiden technische kennis al vroeg aanwezig, want de gehuurde generator welke nodig was om alle spellen van lucht te voorzien leverde maar 60% van de spanning. Na aardig wat technische handelingen is het uiteindelijk net op tijd goed gekomen en konden alle toestellen van lucht worden voorzien. De zon kwam al een beetje door, waardoor het uiteindelijk een zeer aangename dag werd! Gedurende de dag kwamen alle teams van in totaal 200 bewoners bij alle spellen langs en zetten zij hun beste beentje voor. De meest favoriete activiteit was het tobbedansen, waarbij iedereen, mits het lukte, als beloning een nat pak eraan overhield.

Nadat iedereen moegestreden was volgde de prijsuitreiking. IEDEREEN had gewonnen en alle bewoners kregen een medaille en een oorkonde. Toen men hoorde dat er als afsluiting, namens de CLB Foundation, getrakteerd werd op een ijsje was de dag helemaal geslaagd! Het was voor iedereen een leuke dag en het was zeker leuk om te doen!”

Met vriendelijke groeten,

Margreet, Rob, Stefan en Arnold  

contact