Cycling 4 Care

Cycling 4 Care…
Begin 2010 zijn wij, twee werknemers van CLB, samen gaan mountainbiken. Al snel waren we verknocht aan deze sport. Het enorme enthousiasme hierover bleef niet beperkt tot alleen het fietsen in het weekend, maar ook vertellen van (sterke) verhalen aan collega’s op de maandagmorgen. Hierbij bleek al snel dat er meer collega’s de passie voor de wielersport delen. Zowel op het gebied van het mountainbiken als het wielrennen.

rijdt voor de Foundation
Tijdens een rondje ervaringen delen met collega’s werd het idee geboren om een heus fietsteam op te richten. Niet alleen voor het fietsen maar ook om iets te doen voor het goede doel. De link naar de CLB Foundation was snel gelegd. Een mooi initiatief vanuit CLB om een bijdrage te kunnen leveren aan maatschappelijk verantwoorde ‘projecten’.

Het team heeft de naam Cycling 4 Care, afgekort C4C, gekregen en is door CLB in een fraaie kleding gestoken.

en dus voor u!
C4C zal elk jaar een toertocht rijden waarbij de teamleden zelf inspanningen verrichten om zo veel mogelijk sponsorgelden bij elkaar te brengen. Dit uiteraard volledig ten bate van de Foundation. Op deze wijze willen wij de sportieve sponsor zijn voor de lach op het gezicht van uw cliënten. Dat is hard nodig, want niet iedereen kan zo als wij de fiets pakken en genieten.

Meld uw activiteit dus aan en wellicht kan uw organisatie de vruchten plukken van dit initiatief!

Met een sportieve groet,
Cycling 4 Care

Cycling 4 Care wordt gesponsord door:

aaa HotelsCevezetUDOEDZRon SchalkenRanko FPBAltenaNCT

contact